MIRANDA PÉREZ-HITA ︎︎︎ ABOUT
1996, Barcelona.
Graduada en Disseny Gràfic a Bau, Centre Universitari de Disseny de Barcelona. Interessada en el treball col·lectiu, horitzontal i que posa atenció en la cura de les persones i de l'entorn.

︎ Departament Exotèric 2020, amb Raquel Bautista Useros, Victor Ruiz Colomer, Maria Pinell Pla i Juan Pablo Campistrous, al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

︎ Convocatòria 2020 d’Arts Visuals de Can Felipa, en la modalitat de Comunicació Gràfica, juntament amb la Montse Arderiu.

︎ Cursant un màster d’Història de l’Art Contemporàni i Cultura Visual, a la UAM i la UCM en col·laboració amb el MNCARS (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía)


/

1996, Barcelona. Graduada en Diseño Gráfico en Bau, Centro Universitario de Artes y Diseño de Barcelona. Interesada en el trabajo colectivo, horizontal y que pone atención en el cuidado de las personas y del entorno.

︎ Departament Exotèric con Raquel Bautista Useros, Victor Ruiz Colomer, Maria Pinell Pla i Juan Pablo Campistrous, en el Museo de Arte Contemporáneo de Barcelona (MACBA).

︎ Convocatoria 2020 d’Artes Visuales de Can Felipa, en la modalidad de Comunicación Gráfica, junto con Montse Arderiu.

︎ Cursando un máster de Historia de Arte Contemporáneo y Cultura Visual, de la UAM y la UCM en colaboración con el MNCARS (Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía)


perezhita.miranda@gmail.com
Instagram
Vimeo