→ EMBRACE A COLUMN. NUEVAS MANERAS DE HABITAR Y PENSAR EL ESPACIO MUSEO

Un projecte que pretén habitar, ocupar i pensar l'espai museístic des d'altres perspectives per aproximar-se i entendre noves maneres de crear, consumir i relacionar-se amb l'art i la cultura.

Format per una constel·lació de peces.
  →  10 ACCIONES PARA SUBVERTIR EL ESPACIO MUSEÍSTICO
   → TIRADA DE CARTAS DEL TAROT AL MACBA
  →  ANAR AL MACBA A FER COSES ELS DISSABTES DE 16:00 A 20:00

→ 10 ACCIONES PARA SUBVERTIR EL ESPACIO MUSEÍSTICO

Llista de 10 accions que es proposa als visitants del museu, en forma de bandera, vídeo i flyer. La idea és que aquesta sèrie d'accions acabin formant una performance col·lectiva realitzada per diferents persones i en diferents espais i temps.
→ TIRADA DE CARTAS DEL TAROT AL MACBA

El novembre de 2018 vaig predir el futur dibuixant al veïnat del barri del Raval ocupant el MACBA. Mesos més tard, aquesta predicció es va complir quan la Plataforma pel CAP Raval Nord Digne va ocupar la Capella de la Misericòrdia. Per continuar amb aquesta predicció es va decidir fer la tirada de la Creu Celta de cartes del Tarot de Marsella per pronosticar el futur de la institució i l’ànima del MACBA.
→ ANAR AL MACBA A FER COSES ELS DISSABTES DE 16:00 A 20:00

Els dissabtes a la tarda, Uniqlo et paga l'entrada al museu. Aquest fet va impulsar una iniciativa que consistia en anar cada dissabte a la tarda durant un mes al MACBA i realitzar accions que no fossin visitar les exposicions. Aquestes van ser recollides en un catàleg.