→ EMBRACE A COLUMN. NUEVAS MANERAS DE HABITAR Y PENSAR EL ESPACIO MUSEO

CAT

Un projecte que pretén habitar, ocupar i pensar l'espai museístic des d'altres perspectives per aproximar-se i entendre noves maneres de crear, consumir i relacionar-se amb l'art i la cultura.

ESP

Un proyecto que pretende habitar, ocupar y pensar el espacio museístico desde diferentes perspectivas para aproximarse y entender nuevas maneras de crear, consumir y relacionarse con el arte y la cultura.

Format per / Formado por


  →  10 ACCIONES PARA SUBVERTIR EL ESPACIO MUSEÍSTICO
   → TIRADA DE CARTAS DEL TAROT AL MACBA
  →  ANAR AL MACBA A FER COSES ELS DISSABTES DE 16:00 A 20:00

→ 10 ACCIONES PARA SUBVERTIR EL ESPACIO MUSEÍSTICO

CAT

Llista de deu accions que es proposa als visitants del museu, en forma de bandera, vídeo i flyer. La idea és que aquesta sèrie d'accions acabin formant una performance col·lectiva realitzada per diferents persones i en diferents espais i temps.

ESP

Lista de diez acciones que se propone a los visitantes del museo. En forma de bandera, vídeo y flyer. La idea es que esta serie de acciones acaben formando una performance colectiva realizada por diferentes personas en diferentes espacios y tiempos.
→ TIRADA DE CARTAS DEL TAROT AL MACBA

CAT

El novembre de 2018 vaig predir el futur dibuixant al veïnat del barri del Raval ocupant el MACBA. Mesos més tard, aquesta predicció es va complir quan la Plataforma pel CAP Raval Nord Digne va ocupar la Capella de la Misericòrdia. Per continuar amb aquesta predicció es va decidir fer la tirada de la Creu Celta de cartes del Tarot de Marsella per pronosticar el futur de la institució i l’ànima del MACBA.

ESP

En noviembre de 2018 predije el futuro dibujando a les vecines del barrio del Raval ocupando el MACBA. Meses más tarde, esta predicción se cumplió cuando la Plataforma pel CAP Raval Nord Digne ocupó la Capella de la Misericòrdia. Para continuar esta predicción se decidió hacer la tirada de la Cruz Celta de cartas del Tarot de Marsella para pronosticar el futuro de la institución y alma del MACBA.
→ ANAR AL MACBA A FER COSES ELS DISSABTES DE 16:00 A 20:00

CAT

Els dissabtes a la tarda, Uniqlo et paga l'entrada al museu. Aquest fet va impulsar una iniciativa que consistia en anar cada dissabte a la tarda durant un mes al MACBA i realitzar accions que no fossin visitar les exposicions. Aquestes van ser recollides en un catàleg.

ESP

Los sábados por la tarde, Uniqlo te paga la entrada al museo. Esto impulsó una iniciativa que consistía en ir cada sábado por la tarde durante un mes al MACBA y realizar acciones que no fuesen visitar las exposiciones. Estas fueron recogidas en un catálogo.